Disse ting bruger danskerne flere og flere penge på

Vi danskere er glade for at bruge penge. Vi er et samfund fyldt med forbrugere, der hver eneste dag bruger mange penge på alt mellem himmel og jord, hvis vi kan komme i nærheden af det.

Det er også en af grundene til, at vi elsker dage som Black Friday, Cyber Monday og 1. januar, fordi det skriger på udsalg og lave priser. Og er der noget, vi ikke kan stå for, så er det et godt tilbud.

Vi elsker at køre grønt

En af de ting, vi danskere bruger flere og flere penge på år efter år, er elbiler. Vi er vilde med at køre grønt, og vi er glade for at være med til at gøre noget godt for miljøet ved at skifte vores benzinslugere ud med grønne elbiler.

Og med chancen for gratis opladning af elbil kan det jo også give god mening at skifte den gamle bil ud med en ny elbil, hvis du endnu ikke har gjort det. Det kan ende med at spare dig for mange penge, bare på brændstof alene.

Mad betyder mere og mere for os

Noget andet vi danskere er blevet vilde med at bruge penge på er vores mad. Vi elsker at bruge penge på at købe sundt ind, og vi går meget op i, om vores råvarer er økologiske eller ej.

Madkulturen verden over peger også mere og mere på økologiske muligheder, og det er noget, vi er villige til at betale gode penge for. Vores frugt, grøntsager og kød skal være økologisk, og noget tyder på, at flere og flere af os vælger at spise på denne måde i fremtiden. Er du endnu ikke kommet i gang med at spise økologisk, er det måske på tide at starte nu.

Sundhed – kan det købes for penge?

Vi er også glade for at være sunde. Vi bruger penge på træningsudstyr, sunde opskrifter og fitnessabonnementer. Men kan sundhed egentlig købes for penge?

Langt hen af vejen kan du jo bare spise sundt og hoppe i et par løbesko nu og da. Men det er klart, at du muligvis øger dine chancer for en sundere tilværelse, hvis du også kommer i et fitnesscenter, spiser økologisk og har det rette træningsudstyr til at kunne lave den mest optimale træning.

Så måske er det rigtigt, at du kan købe dig sund, så længe du vælger at bruge dine penge på de rette ting.