Stort udvalg af wellnessprodukter

Wellness er et engelsk ord, og betyder at være well, og betyder, at have det godt, og leve sundt, og være rask. Wellness omfatter produkter, som påvirker huden, håret, emotionelt og spirituelt. Wellness har derfor en større betegnelse, for selvforkælelse, på den ene eller anden måde. Noget, som man bør forkæle dig selv med oftere, end man gør på nuværende tidspunkt.

Hudpleje

Hudpleje forbinder man oftest først med, når man tænker på wellness. Wellness er at få en plejende ansigtsmaske, en peeling, og generelt blive berørt og forkælet i ansigtet. Noget, som mange bruger, er en sæbebar. Til dig, der ikke ved, hvad en sæbebar er, så er det ligesom en håndsæbe. Sæben kan bruges som almindelig håndsæbe, men kan også anvendes i badet. Skån din hud med en sæbebar, som er vegansk og efterlader sin hud blød og fugtgivende. Du kan også give dig selv en wellness dag, hvor du tager et dejligt, varmt bad, hvori du tilføjer badesalt, og når du kommer op fra badet, så smører du dig ind i en lækker bodycreme.

Hårprodukter

Det at pleje sit hår, er også wellness, ligesom at pleje sin hud. Hår skal også have pleje, og forkæles. Håret skal have en shampoo, som giver fugt og glans til håret. En balsam, som gør det lettere at redde ud, så man ikke skal stå og flå i håret med børsten. Man kan også få en shampoobar, som man smører ind i håret, som giver en dejlig skum, ligesom, hvis en almindelig shampoo. Når håret er håndklædetørt og redt igennem, så husk, at pleje dine hårspidser med en god hårolie.

Massage

Hvem elsker ikke at få masseret hele kroppen? En intim stund, hvor man kan nyde at få masseret ømme muskler, og irriterende myoser mellem skulderbladene. Krop- og ansigtsmassage er en stor del af wellness-branchen, som man udnytter alt for lidt i det daglige. Giv din partner en god omgang massage, og brug en god massage olie, eller creme, så man kan pleje huden samtidig. Derudover, så er det også nemmere at massere, når huden er lidt fugtig.

Fodmassage

Fodmassage er også en dejlig form for wellness. Mange spændinger kan man udligne, ved en god omgang massage. Put fusserne i et kar med vand og badesalt, og efter 15 minutter, tages de op og smøres ind med en god creme, som giver masser af fugt. Fødderne er noget, vi bruger hver dag, og de skal bære os, hvor end vi går hen, derfor fortjener de også at blive forkælet minimum 1 gang om måneden, hvor man putter dem i vand, og smører dem ind i gode cremer.

Hvorfor skal man forkæle sig selv?

At forkæle sig selv med gode og lækre produkter er noget, især kvinder, elsker. Det giver en skøn følelse af velvære, og det får endorfinerne til at florerer i kroppen. Hvis du ikke allerede har produkter, så køb din hudpleje her. Vi lever kun én gang, og det er vigtigt, at vi passer på os selv, og plejer vores hud, hår og generelt hele vores krop.