3 feriedestinationer du kan overveje i år

Vil du gerne ud at rejse i år, men er du ikke sikker på, hvor du skal rejse hen, har vi her samlet et par gode destinationer sydpå til dig, som du kan kigge lidt nærmere på. Det er jo naturligvis helt op til dig selv at finde ud af, hvor du gerne vil rejse til, men nu får du i hvert fald noget inspiration, og så kan det jo være, at det er med til at gøre dig klogere på valget af ferie i år.

Find træ persienner på tilbud her.

Kreta

For det første kan du jo overveje at tage en tur til den græske perle, Kreta. Her er der mange danske rejsebureauer, der tilbyder rejser til, så det er nemt at finde en rejse og et hotel, der passer lige ind i din smag og i dit budget. Kreta har utroligt meget at byde på, og du kan selv vælge, om du vil have en ferie fyldt med oplevelser, eller om du bare vil ligge og dase ved stranden eller poolen. Begge dele kan nemt lade sig gøre, hvis du vælger at lade turen gå til Kreta.

Mallorca

Det samme gør sig gældende for Mallorca. Her er vi bare i det spanske i stedet for det græske, men der er på samme måde mulighed for at få både afslapning, oplevelser og fest, alt afhængig hvad du er mest til på din ferie. Der er mange skønne byer og områder på Mallorca, og det er nemt at finde et godt hotel tæt på vandet, hvis du gerne vil bo der. Der er mange afgange til Palma hver dag, så der er gode chancer for at finde en afgang, der passer til dig og dit skema, når du skal på ferie.

Solkysten

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at lade turen gå til Solkysten. Her er vi stadig i det spanske, men det er en lidt anden oplevelse end at være på Mallorca. Har du aldrig været på Solkysten, er der ingen tvivl om, at du kommer til at holde af det. Du kan selv vælge, hvilken af de mange byer på kysten, du har lyst til at booke dine overnatninger i, og hvis du er interesseret, er der også et stort dansk fællesskab på Solkysten, som du kan vælge at besøge, mens du er der. Det kan være, at det er lige noget for dig.