Hvad har gamle bøger og nyplantning af træer med hinanden at gøre

Det vil den gamle antikvariatboghandler redegøre for her.

Bogbasen.dk var det første netantikvariat for snart tyve år siden og mange er fulgt efter. Bogbasen.dk er stadig i markedet og sælger stadig bøger af en hver art, lad mig nævne i flæng Filosofi, noder, Lademanns naturførerAlistair MacLean, børnebøger, gamle kogebøger, og naturligvis antikvariat bøger. Imellem alle disse forslag finder du naturligvis alle mulige andre grupper af bøger, som lige netop passer din interessegruppe for bøger.

Det er naturligvis gratis at være medlem af Bogbasen.dk, der er ingen købetvang. Og vi følger naturligvis Forbrugerombudsmandens retningslinjer for nethandel. Så du kan trygt handle hos Bogbasen.dk. Ingen skjulte faldgruber.

Det at være antikvariatboghandler er også at værne om miljøet, genbrugsbøger. I stedet for at sende en god bog på papirmøllen, er der en anden, der kan få den samme glæde at indholdet som du fik, og samtidig sparer du miljøet for fældning af træer til papirmasse til bogproduktion, tryksværte.

Det er her koblingen mellem Gamle bøger og Nyplantning af træer kommer ind.

Som den gamle antikvariatboghandler var først med at lægge bøger op på internettet, vil han også gerne træde stien for, at vi alle rydder op efter os, når det drejer sig om CO2. Du ved måske godt, at her af os, fra den nyfødte baby til oldingen på plejehjemmet i gennemsnit udleder ca. 5.500 kg. C02 om året.

Det lyder af meget, men ikke mere end hvad der kan samles op igen af nogle få store bøge, ege eller Ahorntræer i løbet af et år.

Det her her nyplantningen af træer og du kommer ind i billedet. For vi vil vel gerne alle samme efterlade Jorden til vores efterkommere, så de har en skov/natur at gå tur og leve i, rent vand at drikke.

Det kan vi hver især hjælpe til med, hvis vi står sammen og køber jord og planter skov. Du kan gøre en forskel, ved at skrive til gronejendomsinvestering@gmail.com, så modtager du vores nyhedsbrev og en invitation til at deltage.

Hvis vi er mange nok, kan vi alt.