bObles elefant til barnets motorik og balance

bObles er et populært og anerkendt mærke her i Danmark. bObles blev startet af to søstre, som brændende ønskede at designe og udvikle tumlemøbler til børn, heriblandt elefanten, som du finder her https://littlehappy.dk/bobles-elefant, hvor formålet var at styrke motorikken og sanserne. Alle bObles tumlemøbler er multifunktionelle, så du kan bruge dem fuldstændig som du ønsker. De fås i mange forskellige dyr, bolde, farver og nuancer. bObles vægter kvalitet højt, og at levetiden på produkten er lang, selvom produkterne bliver kravlet, hoppet og gået på.

Brug bObles til at skabe leg

Alle bObles produkter kan skabe glæde hos børn. De er udviklet i noget hårdt skum, så de kan holde til lidt af hvert uden at tage skade. bObles kan bruges som små rutsjebaner, trappe, skammel og til f.eks jorden er giftig. Selvom bObles egentlig er møbler og legetøj, så gør dyre-designet dem mere unikke. De mindre bObles møbler kan bruges som bamser eller pynt. Elefanten er en af de større tumlemøbler. Den er formet som en lille bue eller bro, så man kan sidde både inde i den og oven på den. Inden i buen kan man vippe fra side til side.

  • Timevis af leg: Elefanten fra bObles vil sikre dit barn masser af leg og glæde længe. Udover at det er legetøj, så kan man sagtens sidde på elefanten foran fjernsynet, ved bordet eller udenfor.
  • Multifunktionelle tumlemøbler: Elefanten kan bruges til en masse. Det kan være en skammel, når man skal vaske hænder eller børste tænder, en lille vippe, en stol eller noget helt fjerde.
  • Masser af farver og nuancer: Elefanten findes i flere forskellige farver, og hver farver har flere nuancer i sig. Det gør elefanten mere spændende.
  • Balance og motorik: Elefantens formål er bl.a. også at styrke børns balance og motorik, og det gør den i den grad. Man kan gå på line på den, løfte den. Næsten alt hvad elefanten kan bruges til, vil i en eller anden grad styrke både motorik, balance og sanser.

En ven gennem barndommen

Det at bObles giver deres tumlemøbler ansigter som dyr eller former dem som dyr gør at legen bliver mere levende. Elefanten kan få en personlighed eller tages med på eventyr. Med flere af bObles møbler vil det være muligt at lege lege som kapløb, jorden er giftig eller lave en forhindringsbane af tumlemøbler. Uanset om elefanten bruges alene eller sammen med de andre søde tumlemøbler, så vil den være et hit derhjemme, og skabe stor glæde for både store og små.