Opdag nye sider af din egen by København

De fleste danskere er utrolig stolte over at have København som deres lands hovedstad. København er nemlig en fantastisk dag, der har et godt ry over stort set hele verdenen. Mange vil have en forestilling om, at de har et godt kendskab til København, da de fleste enten har boet der, eller også har været der utallige af gange. Dog vil man faktisk bliver overrasket over, hvor mange skjulte steder København rummer, på trods af at det ikke er større end 86,20 kvadratkilometer og kun rummer omkring 1,3 millioner mennesker, hvilket ikke er specielt meget i forhold til så mange andre storbyer. Dog vil man ofte have tendens til at besøge de samme steder, når man er i København. Man kan derfor med fordel tage en dag, hvor man er turist i sin egen by, og virkelig undersøger byen, som man ville gøre, hvis man var på storbyferie i København.

Når man skal være turist i sin egen by, skal man først og fremmest besøge de mange attraktioner, der er at se i København. Det vil være at besøge den lille havfrue, tage på kanalrundefart og gå til toppen af Rundetårn. Derudover skal man tage en tur langs strøget, så man også får oplevet Danmarks mest kendte shopping gade. Dog skal man derudover også huske at gå ned af sidegader og forvilde hen til nogle af de steder, som man normalt ikke ville se. Der er nemlig den kæmpe fordel med København, at det er en utrolig sikker storby, og man skal derfor ikke være bekymret for at ende i farlige byområder, da disse ikke rigtig eksisterer. En anden ting, som virkelig er værd at besøge, når man tager til København, er kongens have og Rosenborg slot. For selvom man som dansker gerne tager de eventyrlige slotte og tilhørende haver forgivet, er netop disse faktisk noget, som turisterne finder særligt. Der eksisterer nemlig ikke mange storbyer, hvor man kan finde et eventyrslot midt i byen.

Udnyt de gode muligheder for transport i København

En anden ting, som man som Københavner ofte vil komme til at tage forgivet, er de gode muligheder for transport. Først og fremmest er den offentlige transport i form af s-toge og metroen utrolig effektive, og det er muligt at komme stort set alle steder i København med disse, da de fleste ting er i gåafstand fra en station. Derudover er der også de mange cyklister, som er noget København er særligt kendt som. Hvis man er vant til at være cyklisten, kan man med fordel stige af, og sætte pris på den grønne og sunde aktivisme, der i virkeligheden ligger i at cykle til og fra arbejde.

Sæt pris på den gode madkultur i København

I løbet af de seneste på år er kvaliteten af den Københavnske madkultur virkelig steget. Dette er sket i takt med, at der er komme en masse opmærksomhed på nordisk mad, hvilket har givet inspiration til en masse gourmet restauranter. Derudover ser man, hvor der popper flere og flere muligheder for streetfood op i København.