De 5 flotteste skabe og opbevaringsmoduler

Jeg er en velkendt og anerkendt mode- og møbelblogger ved navn Annelise Gammelstrøm og det er min store passion at skrive omkring møbler, indretning, mode og trends inden for hjemmets fire vægge. I denne omgang er jeg gået på skattejagt i boligens skabe, skænke, reoler, hylder og opbevaringsmoduler. Det er et helt univers inden i boligens verden og der er masser at vi skal igennem, så lad os komme i gang.

Jeg bor på Frederiksberg i København og har en meget klassisk smuk og traditionel indrettet bolig. Så i denne artikel vil jeg finde og vælge 5 fantastiske skabe, som kunne passe ind i mit hjem. Hvis du bor ligeså stilsikkert og smukt som mig, så vil du helt sikkert kunne bruge denne guide til noget.

Top 1 – Living&more klædeskab – Java

Living&more er én af tidens hotteste designbrands, som har lavet en lang række af fantastiske møbler. Deres Java klædeskab er super smukt og lavet af det fineste flet. Det passer perfekt ind i mit frederiksberg soveværelse, hvor jeg har høje paneler og smukke detaljer hele vejen rundt i rummet. Væggene er lysegrå, panelerne er hvide og det går super godt i spænd med mit Java klædeskab. Et Living&more skab hænger ikke på træerne, men hvis du kan finde et, så er det rigtig godt gået.

Top 2 – Living&more skab – The Box

Dette skab minder lidt om nogle af de skabe, som Montana har lavet. Det er i super flot egetræ, som er FSC-certificeret. Det er et skab, som jeg har flere af og som hænger i et flot dynamisk mønster, hvor jeg kan stille mine billeder og krukker ovenpå nogle af dem, mens at der gemmer sig nogle af mine hemmeligheder inde i skabet. Jeg synes selv, at jeg har fundet et fantastisk opbevaringsmodul og møbel her.

Top 3 – Living&more skab med rund top – Java

Jeg ved godt hvad du tænker nu, og det er, at jeg allerede har et Java skab i soveværelset. Det er også helt rigtigt, men jeg synes simpelthen at jeg har fundet et super fantastisk skab her. Dette Java skab har en rund top og derfor er det lidt anderledes end det skab, som jeg har i soveværelset. Dette står nede i entreen, hvor mine gæster kan sætte sine sko ind i, når de kommer besøg. Jeg går nemlig meget op i at min bolig skal være ryddelig og altid rengjort. 

Top 4 – Living&more vitrineskab – Emil

Emil er et helt igennem fantastisk vitrineskab, som jeg selv har fundet frem til. Det er en af mine såkaldte lidt hemmelige tricks til at indrette en smuk bolig. Jeg har mange paneler i min frederiksbergvilla og det harmonerer rigtig godt med dette vitrineskab. I selve skabet har jeg mit porcelæn stel fra Royal Copenhagen. Det er Blå blomst stellet, og Emil skabet er i sort. Når man indretter sin bolig, så handler det nemlig ikke altid om at farverne skal matche og være helt ens. Til tider kan man skabe kunst ved at kombinere flere farver, men det er for de lidt mere øvede indrettere.

Top 5 – Living&more vitrineskab – Odin

Odin er et af de vitrineskabe, som ikke bare hænger på træerne. Det er også et skab, som jeg har fundet på egen hånd og som giver nogle gode muligheder i forhold til indretningen. Jeg har det stående i garagen ved siden af min flotte Volvo fra 2009. Her kan jeg have forskellige ting stående, som er praktisk at have i sin garage.

Du ønskes alt held og lykke med din indretning og jeg håber, at du kan finde noget inspiration i mine valg.