Få et elegant look med en butterfly

Kvinde læser bog

I løbet af livet opstår der af og til den slags begivenheder, der kræver en pæn påklædning. Måske går du op i at klæde dig pænt til hverdag, men af og til skal der bare lidt mere til – det kan være i anledning af et bryllup, en gallafest eller noget helt tredje. En påklædningsgenstand, der altid kan hæve en påklædning fra almindelig pæn til festlig og elegant er butterflyen, som mange år tilbage har været et udbredt signal om, at man har klædt sig ekstra godt på til en given begivenhed.

Hvornår er en butterfly passende?

De fleste vil mene, at en butterfly først og fremmest er passende at iklæde sig, når tøjet skal være særligt fint, og begivenheden er særlig festlig. Men i virkeligheden kan du bruge en butterfly i alle sammenhænge, hvor man ellers ville benytte et slips. Der er ikke nogen regler for, hvornår du kan og ikke kan bruge en butterfly – medmindre det selvfølgelig fremgår direkte af en dresscode til en bestemt begivenhed. Synes du, det er pænt og elegant at have butterfly på, kan du derfor iklæde dig den akkurat så ofte, som du selv ønsker det.
Inden for de seneste år er der også kommet flere forskellige typer af butterflies til, som blandt andet ofte adskiller sig fra hinanden i kraft af det materiale, de er gjort af. Man kan blandt andet finde modeller, der er hæklet eller gjort af et andet traditionelt set mindre ”fint” materiale. Vil du gerne bruge en butterfly, uden at din påklædning nødvendigvis skal signalere, at du har klædt dig på til gallafest, kan du derfor bruge sådan en model – selvom det naturligvis altid er dit eget valg, hvordan du vælger at klæde dig. Find den perfekte butterfly til mænd, hvis du også vil have et mere stilet look.

En butterfly er ikke bare en butterfly

Hører det ikke den absolutte sjælenhed til, at du klæder dig fint på eller ofte bruger butterfly, ved du med garanti, at en butterfly ikke bare er en butterfly. Præcis ligesom det gælder for slipset, som også er en beklædningsgenstand, der ofte benyttes, når tøjet skal signalere, at der er noget at fejre, gælder det også for butterflyen, at man kan opnå mange forskelige udtryk alt efter, hvilken model man vælger.

Som nævnt kan butterflies være gjort af forskellige materialer, som kan gøre dem passende i mere eller mindre formelle sammenhænge. Men butterflies fås også i en lang række af forskellige mønstre og farver. Det afhænger naturligvis først og fremmest af din egen personlige smag, hvilken butterfly, du bør vælge, men de forskellige varianter kan også sende forskellige signaler.

Flere forskellige typer

Er du ikke så vant til at gå med butterfly, kan man tilmed få modeller, der er bundet på forhånd, hvor du ganske enkelt skal fastgøre din butterfly med en lille knap bag på selve sløjfen. Er du mere rutineret, kan du vælge en butterfly selvbinder – det vil sige en butterfly, du selv skal binde. Det kræver lidt øvelse, men giver et flot resultat, når man ført har lært det.