Få hurtigt gang i din nystartede virksomhed  

Er du en af de mange iværksættere, som er startet op i 2020 eller går du med en iværksætterdrøm i maven? Få hurtigt sat skub i virksomheden ved at oprette en hjemmeside. Det er helt oplagt, lige meget, hvilken virksomhed, ud har. Men det er især en nødvendighed, hvis du sælger produkter og drømmer om en webshop.

Kom tættere på dine kunder

Er din store drøm at få gang i en webshop, er lige nu et helt fantastisk godt tidspunkt. Mange mennesker har ekstra god tid til at studere hjemmesider og shoppe online. Samtidig opfordres danskerne til at holde sig så vidt muligt hjemme, og derfor er det blevet mere besværligt at handle fysisk. Gør det nemt for dine kunder og bring deres produkter hjem til dem.

Som en rigtig god kundeservice kan du starte med at tilbyde gratis fragt i lokalområdet. Sådan får du opbygget en god, loyal kundegruppe i dit nabolag. Mangler du et godt transportmiddel til de små, korte ture, kan du overveje at få dig et knallert kørekort. Dette er selvfølgelig mest oplagt, hvis det du sælger, er i mindre skala.

Selvom der skal holdes afstand, er det en god idé at simulere et tæt forhold med kunderne. De skal kunne føle nærvær og tryghed, så de får lyst til at handle hos dig igen.

Gør dig synlig med din egen hjemmeside

Førhen var det måske nok at sætte et stort skilt i vejkanten med firmanavn og logo. Så kunne forbipasserende se, at virksomheden fandtes. Sådan er det ikke længere. Nu skal en velfungerende virksomhed helst være at finde online – ellers findes man stort set ikke. En rigtig smart idé, er at være på de sociale medier. Men det er klart bedst, hvis du også har din egen hjemmeside.

Med din helt egen internetadresse kan du skabe dit eget univers og gøre dig synlig. Dine kunder kan læse om dit firma, medarbejdere, visioner og missioner. Og selvfølgelig om de produkter og services, som dit firma tilbyder. Det er super nemt for dig at oprette. Du skal blot sørge for at vælge et sted, hvor du får den bedste hosting

Det lyder måske som en dyr udgift, men du kan faktisk sagtens få et hjemmesidedomæne for få penge i måneden. Det er penge, som er godt givet ud og en velfungerende hjemmeside er i disse moderne tider ganske enkelt uundværligt.

Klar, parat, opret hjemmeside!

Med din egen hjemmeside kommer du hurtigt i gang med din forretning. Sørg for at have dine kontaktoplysninger tilgængelige på siden, så de altid er lette at finde. På den måde kan kunderne hurtigt komme i kontakt med dig. Husk i det hele taget at gøre det hele så nemt for kunden som overhovedet muligt.

Du skal også huske, at vedligeholde siden, opdatere samt optimere løbende. På den måde viser du, at din virksomhed er aktiv og har overskud til at informere kunderne om nyheder, tilbud osv. Det er tid og ressourcer godt givet ud.