Få styr på din sommergarderobe

Sommer tøj

Det dansker vejr viser sig igen fra sin pæne side. Graderne begynder at stige, så den røde streg på termometeret bevæger sig opad. Fulgene synger og menneskerne man passerer på gaden er glade. Kort sagt: sommeren er over os.

Det gode vejr ligger op til en oprydning i garderoben. Står du også og skal grave ned under sweaterne i kommoden, for at finde de korte ærmer frem? Så kan en sommerrengøring måske være løsningen.

I forlængelse deraf skal garderroben selvfølgelig gennemgås. Men når den hårde del er ovre, er den sjove del lige om hjørnet. Der skal selvfølgelig shoppes. Herunder har vi samlet sommerens største trends.

Slå-om-kjoler

En sommerkjole slår aldrig fejl. Det lette stof der flagrer i vinden og de lyse farver, som komplimenteres af solen. Der er intet som en sød sommerkjole. I år er især slå-om-kjolen blevet et hit. De startede som elegante trøjer, man bandt om taljen, men man ser nu de længere udgaver i alle dameforretninger.

Slå-om-kjoler er en nødvendighed i din garderobe. Den kan styles op og ned, præcis til dit eget behov. De fås i alle farver og længder, så du kan nemt finde en der passer dig.

Cykelshorts

Cykelshortsene er lidt en mærkværdig og anderledes trend. Stramme tights der stopper midt på låret er nemlig blevet meget populære. Man ser dem normalt på cykelryttere og andre sportsudøvere, men bliver nu også brugt af Danmarks største fashionistas og trendsættere. De har til formål at skabe et sporty look – ofte til en oversized trøje der matcher i farven.

Frem for alt, er cykelshorts super behagelige og faktisk ret søde at se på. Det må være hvad man kalder ”en win-win situation”.

Farvekoordination

Der er intet mere stilet, end når et outfit ser gennemtænkt ud. Når farverne koordineres, får man en følelse af, at denne person har lagt arbejde i, at sammensætte netop dette outfit. Så match gerne dine blå sko til din blå jakke. Eller rød T-shirt med en rød skuldertaske. Du kan sågar tage den et skridt længere og farvekoordinere alle dine items, så du for eksempel har et gennemgående gult tema kørende. Mulighederne er mange.

Farverige sneaks

I forlængelse af forrige punkt, kan de farverige sneakers nævnes. Gennem de sidste år har de behagelige tennissko fået stor fremgang. De bruges i alle sammenhænge og er ikke længere dømt til kun at være praktiske, nu er de også en af sommergarderobens nødvendigheder.

De kan nemlig bruges med slå-om-kjolen, cykelshortsene eller hvad end du føler for. En af sidste sommers trends som fortsætter i år er nemlig: farverige sneaks. Gerne flere farver på en gang eller i det mindste flere nuancer af samme farve-skema.

Knælange nederdele

En trend der ikke er til at tage fejl af, må være de knælange nederdele, man ser over alt i bybilledet. 90’ernes korte denim-skørts og små shorts er skiftet ud med flagrende nederdele, der når knæene eller ned midt på sinnebenene. Nederdelene kommer i alle farver og er derfor gode af farvekoordinere. Ofte ses de parret op med en sweater, da der danske vejr skifter fra den ene dag til den anden.

De populære nederdele kan fås i alle prisklasser. På zalando.dk findes et stort udvalg og med disse zalando rabatkoder, kan du spare endnu mere på dit næste sommerkøb.

Sommerens trends virker alle sammen til, at have noget tilfælles: komfort. At være komfortabel i sit yndlingsoutfit er sommerens trend i 2019. Der fokuseres på flade sko, nederdele der ikke er viser for meget hud og cykelshorts, der giver fri bevægelighed. Så der er ingen grund til, at gå glip af en ny garderrobe i sommerens tegn.