Hjælp dine bedste talenter videre

Erhvervslivet er i konstant udvikling, og dermed også ledernes og ledernes roller og ansvar. I dagens konkurrenceprægede miljø skal organisationer være forberedt på at håndtere ændringer i deres bedste talenter.

Outplacement af ledere og chefer er en vigtig del af denne proces. Hos Genux Executive forstår vi kompleksiteten og de udfordringer, der følger med outplacement. Vi har specialiseret os i at levere skræddersyede tjenester til at hjælpe ledere og ledere med at skifte til en ny karriere inden for deres organisation eller til en ny mulighed i en anden sektor. Vores højtuddannede karrierecoaches har ekspertisen til at yde personlig vejledning og støtte til personer, der søger outplacement.

Vores første skridt er at vurdere den enkeltes nuværende karrieresituation. Vi evaluerer deres færdigheder og kompetencer samt deres karrieremål og målsætninger. Derefter udarbejder vi en plan, der vil sætte dem i stand til at opfylde disse mål og målsætninger.

 

Dette omfatter karriererådgivning, udarbejdelse af CV og følgebrev, jobsøgningsstrategier og forberedelse til samtaler. Vi tilbyder også hjælp med forhandlingsteknikker og lønforhandlinger. Hos Genux Executive bestræber vi os på at gøre outplacement så stressfri og vellykket som muligt. Vi yder støtte og vejledning gennem hele processen, fra den indledende vurdering til den endelige placering. Vores team af karrierecoaches har erfaring med at hjælpe enkeltpersoner med at identificere deres styrker og svagheder, og hvordan de skal præsentere sig selv over for potentielle arbejdsgivere. Vi giver også vejledning i, hvordan man udvikler en omfattende jobsøgningsstrategi, og hvordan man navigerer på arbejdsmarkedet. Vi forstår, at outplacement kan være en følelsesmæssigt og økonomisk udfordrende proces. Derfor tilbyder vi en række tjenester for at hjælpe enkeltpersoner og organisationer med at håndtere processen.

Fra at yde økonomisk bistand til at hjælpe enkeltpersoner med at udvikle et budget til at yde personlig støtte og vejledning gennem hele outplacementprocessen er vi dedikeret til at hjælpe vores kunder med at få succes. Hos Genux Executive er vi klar over, at outplacement kan være en vanskelig og stressende proces. Vores team af højtuddannede karrierecoaches og outplacementspecialister har ekspertisen til at yde skræddersyet, personlig vejledning og støtte til personer, der søger outplacement. Vi bestræber os på at gøre processen så stressfri og vellykket som muligt. Hvis du er på udkig efter outplacement-tjenester, kan du kontakte os i dag for at få mere at vide.