Krydderi er ikke kun godt når det kommer til mad

Krydderi er for de fleste noget der skal i maden, men det skal faktisk bruges overalt i livet. 

Krydderi er noget du skal tilføje livet generelt. Det gælder ikke kun når det kommer til din steak der skal på grillen. Dermed menes naturligvis ikke at du skal drysse peber på dit liv. Det ville blive lidt svært og nok også underligt. Alt har dog en form for krydderi der gør tingene sjovere. Når det kommer til bilen er det for de fleste mænd et sæt nye alufælge der gør det hele lidt federe. For kvinder er nok mere når de får noget nyt tøj. Det kan her være både en stram lille sort kjole såvel som lækkert og frækt lingeri. Den slags der gør at man bare føler sig lidt mere lækker når man har det på. Igen er det de små ting der giver livet det rette krydderi. 

Det gælder så også når vi kommer til jeres forhold

Specielt når man snakker om forhold, så er krydderi stort set endnu mere vigtig end den er i maden. Det er alt fra at tage på dates også selvom man har været sammen i 10 år. Lige såvel som det er at tilføje noget sjovt til soveværelset. Det kan være alt fra erotisk undertøj til sexlegetøj af den ene eller anden slags. 

For nogen er et par selvsiddende og noget glidecreme nok. For andre skal der lak, læder og håndjern til. Smagsretningen er meget forskellig. Det er egentlig heller ikke så vigtig om det er det ene eller anden fetish der tænder. Det der er vigtigt er at man gør brug af det. Hvis hun tænder på at få smæk i numsen, så er det med at give hende det. Det er her lysten stiger, også til at det skal ske igen. Omvendt, vil han gerne se hende i noget frækt lingeri, så må hun gøre det. Det er nemlig vigtigt at tænde sin partner. Hvis den sidste omgang sex var super fræk, så går man jo og drømmer om hvornår det sker igen.