Sådan kommer kærester og par væk fra digitale medier og er sammen

Happy joyful couple enjoy the freedom of the summer

Enormt mange par lever i dag deres liv på en ubehagelig dårlig måde sammen. Dette er guiden til hvordan de med sexlegetøj til par kommer væk fra skærmene og bliver mere sammen.

Det er vigtigt at pleje parfoholdet. Der er ingen par, som automatisk opretholde et spændende og rigt sexliv. Det kræver at i sammen eksperimenterer. Eksempeltvist med sexlegetøj til par som i kan finde her

Det kræver ikke meget energi. Køb jer noget frækt sammen. Lad den ene bestemme det første legetøj i vælger og den anden bestemme det andet i vælger. Når i har skiftes til at bestemme et sexlegetøj hver finder i måske også ud af lidt mere om hinanden.

Gør det eventuelt til en leg, hvor en af jer, får lov til at bestille et ukendt produkt og modparten pakker “gaven” op når den kommer med posten.

Det er vigtigt at eksperimentere som par

Som skrevet i indledning er det vigtigt at eksperimentere som par. I vokser kun sammen på den måde. Ellers vokser i bare fra hinanden. Sexlegetøj kan være en både sjov og givende måde at vokse sammen som par på. Et bedre sexliv fører oftest også til at skænderierne bliver mindre og ikke så frekvente som de måske tidligere har været.

 

Det er klart, alle par skændes fra tid til anden. Nogle mere end andre selvfølgelig. Men ikke desto mindre er det en naturlig del af det at gå op af et andet menneske over længere perioder, at man kommer til at skændes en smule.

Det er ikke hverken forkert, eller misforstået. Par må gerne skændes, det er også sundt at kunne tage trykket fra hinanden ind i mellem. Det er bare vigtigt at i finder ud af det sammen efterfølgende også. Hvad vigtigere er, så kan i faktisk “tage trykket” fra hinanden præ-skænderiet. Det kan i gøre med en omgang eksperimenterende sex med sexlegetøj til par.

Når i nyder hinanden og griner sammen i sengen frigiver det en helt masse testosteron, som specielt hos manden benyttes til at skaje skænderier helt ud.

Du vil opleve som kvinde at få en meget roligere og tryggere mand i hjemmet. En mand der nyder dig mere.

Lig mobilerne væk og stop streamingen og andre irrelevante medier – nyd sexlegetøj sammen som par og kærester i stedet

Det eneste elektronik i må have sammen er en vibrator eller et trådløst sexlegetøj. Det kunne være jeres regel. En god regel, hvis jeg selv skal sige det.

Start eventuelt med en dag. Udvid det til en uge – ja tag måske en hel måned, hvor det eneste elektroniske i må bruge sammen er det legetøj i har købt som par.

Ikke noget med at kigge iphonen i sengen. Ikke noget med at “nøjes” med en god film sammen. Det kan godt være nærvær. Men det er altså en dårlig én af slagsen…

Nyd hinanden og jeres sexlegetøj som det gode par i er.