Sengemuligheder til børneværelser: Fra småbørn til teenagere

Når du skal indrette og dekorere dit barns værelse, er sengen et af de vigtigste møbler, du køber. Det er vigtigt at vælge den rigtige type seng til dit barns alder og soveværelse. Her får du nogle tips til at vælge det bedste sengetøj til dit barns værelse.For småbørn er en enkel seng med blødt sengetøj ideel.

Barneseng

En barneseng er den perfekte størrelse for dem, og de vil føle sig trygge og sikre i deres eget rum. Barnesengen sørger for, at barnet ikk kan falde ud af sengen, og derfor er det en tryghed, både for barnet og forældre.

Juniorsengen

Juniorsengen er et godt spring fra barnesengen. Juniorsengen er ikke for stor eller for lille. Den er ideelt fra 2-7 års alderen, hvortil man begynder at skulle have lidt mere plads.

Trekvartseng

En trekvart seng er normalt 120 i bredden og er ideel til teenageren, som har brug for at boltre sig lidt mere. Det kan også være ideelt, hvis man ofte har venner eller veninder overnattende.

Foldemadras

Foldemadrasser er geniale til små soveværelser. De kan nemt gemmes væk om dagen og trækkes ud om natten. Gode foldemadrasser er også gode til overnattende gæster. Også ideelt til at have i børneværeslet, så man kan være med i legen i børnehøjde.

Køjesenge

Køjesenge er sjove og praktiske. De er perfekte til søskende, der deler værelse, eller når venner kommer på besøg. Køjesenge kan adskilles til to enkeltsenge, så de kan tilpasses, efterhånden som dine børn vokser.

Som du kan se, så er der mange senge at vælge mellem. Og det er vigtigt at huske på, at senge udskiftes, efterhånden som barnet vokser. Hvis man ikke ønsker at skifte senge hele tiden, så kan man gå fra barnesengen direkte til en enkelmandsseng, hvortil der er masser af voksetillæg. Det er en smagssag og naturligvis skal der være plads til det på værelset.