Tænk at lægge sit hoved på et bambus pudebetræk

Et bambus pudebetræk, er hvis ikke, så nok tæt på det blødeste du kan lægge dit hoved på. Altså jeg er ikke typen der går rundt og laver tests på den slags, og for at det ikke skal være helt løgn, så har jeg egentlig heller ikke lyst til den slags, men jeg har svært ved at forestille mig noget blødere at lægge mit hoved på end bambus pudebetræk. Generelt set så er bambus tekstil helt enormt blødt og dejligt. Og så er det oven i købet miljøvenligt. 

Ser du dig om fra tid til anden efter miljøvenlige alternativer, for at mindske dit aftryk her på moder jord, så kan jeg her i denne sammenhænge nemt anbefale dig at smutte forbi GreenTown online markedsplads, hvor du kan finde alverdens gode ting og sager af den miljøvenlige type. Herunder altså de bløde bambus hovedpudebetræk, men også andre sager, som fx bambus sengetøj, dyner, madrasser, tøj, mode samt skønhed og pleje og mad og drikke. 

Ja Listen stoppede lidt brat op der, jeg gad simpelthen ikke skrive flere på, og jeg tænkte i samme skrivende sekund at jeg nok heller ikke skulle trætte dig, kære læser, med flere liste opremsninger. Så here we go, vi lader fingrene bestemme hvilken vej skriveriet går, og tager hovedet med under armen, som var det en bold og vi var på vej til fodboldbanen. Med bambus hovedpudebetrækket i tasken, så vi nemt kunne få os en skøn lille powernap i pausen. 

Jeg håber ikke at der er alt for mange læsere på denne artikel, som ikke synes om at læse de her lidt øst fg vest agtige måder at skrive på, men tilgengæld så håber jeg virkeligt på at mit hovedpudebetræk er lækkert og blødt i bambus igen i nat.

Tak fordi du læste med, hvis du altså vikrleigt gjorde det, og hvis ikke ´, så tak fordi du lod være.