Viden om SEO er essentielt

Hvis du vil sælge dit produkt eller din serviceydelse, så er det vigtigt, at din webshop er optimeret til at kunne findes ved de rette søgninger hos Google eller andre søgemaskiner.

Hvad er SEO?

Rigtig meget handel er rykket online. Det gælder både i dagligdagen, men også op til jul og andre højtider. Så vil du sælge, skal du naturligvis være tilgængelig på nettet. Men du skal også kunne findes online af dine kunder. Sidstnævnte skal du kunne via Google eller andre søgemaskiner. Det kræver at du optimere din webshop til at blive fundet af potentielle kunder. Det er det, der kaldes for SEO eller søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del af digital markedsføring.

Adwords

En stor del af SEO og digital markedsføring er at bruge Adwords. At bruge Adwords betyder, at man styrer trafik til sit website via brug af en række nøgleord, som har relevans til det produkt, som I sælger. Adwords er i rigtig mange virksomheder en vigtig del af deres markedsføringsstrategi, og det er vigtigt at forstå, hvordan metoden fungerer, og kan bruges konkret. I kan komme rigtigt langt med brug af Adwords.

Bliv klogere på digital markedsføring

Arbejder du med digitale medier på den ene eller den anden måde, så er det altid en god ide, at blive klogere på generelt digital markedsføring. Og heldigvis er det muligt at blive undervist. Du kan bliv klogere på digital markedsføring her. Det er muligt at få tilrettelagt et undervisningsforløb, der bliver tilpasset dit behov. Det kan både være et enkelt kursus, men også et forløb over et år. Det vil under alle omstændigheder være dit behov, der er i fokus. Og undervisningen kan både foregår online eller på en fysisk lokation.