Brug dit fjernbetjente sexlegetøj til disse frække sexlege

Happy joyful couple enjoy the freedom of the summer

Hvis du er en af dem, der endnu ikke kender glæderne ved at bruge et fjernbetjent sexlegetøj, så kan du godt spidse ører her. Et sexlegetøj, der styres af partneren er nemlig et fremragende supplement til jeres sexliv, og kan faktisk også anvendes til en række frække sexlege, der virkelig kan tilføje noget krydderi til hele affæren.

Hvor længe holder du?

Trådløs sexlegetøj er ikke blot topmoderne, men kan som sagt også anvendes til nogle frække lege med partneren. Hvad med at prøve, at at bruge dit fjernbetjente sexlegetøj til denne lille leg. Din partner styrer det hele med fjernbetjeningen, og det går nu ud på ikke at vise nogen reaktion. Denne pirrende leg er især velegnet, hvis i befinder jer et offentligt sted, såsom en restaurant, diskotek eller endda sammen med vennerne (til et ekstra skud risiko). I kan eventuelt også aftale at bæreren skal forblive i samme position – bare for at gøre det hele en smule vanskeligere. Hvor længe tror du, at du kan holde?

For de mere eventyrlystne

Denne leg er kun for de virkeligt dristige, idet den omhandler andre mennesker. Legen går ud på, at en anden bærer sexlegetøjet, og du har fjernbetjeningen. Det dristige element er, at i befinder jer sammen med en gruppe venner, og ingen ved hvem der bærer sexlegetøjet; og nu går det så ud på at gætte hvem, der bærer trådløs sexlegetøj.

Flaskehalsen drejer

Denne gode gamle kending er perfekt til lege med et fjernbetjent sexlegetøj. Denne leg går ganske enkelt ud på, at den flaskehalsen lander på, vil have fjernbetjeningen et (i forvejen) aftalt antal minutter. Målet er nu at bringe den anden til orgasme inden tiden løber ud.

(mere eller mindre) klassisk roulette

Denne leg minder en kende om flaskehalsen drejer, men er dog en kende mere kompleks. Lav i forvejen en række sedler med frække aktiviteter, der svarer til de forskellige numre på roulettehjulet. Hvis i nu ikke har et roulettehjul ved hånden, kan denne leg også udføres ved at lægge sedlerne i en ring, og så derefter bruge en flaske; og den seddel hvor flaskehalsen peger, vil så være den frække aktivitet, der skal udføres.

Terninger kan bruges til andet end Yatzy

Find et par almindelige terninger frem, og så er det ellers i gang. Kast terningen, og hvis du f.eks. får en sekser, så skal den fjernbetjente vibrator sættes på højeste niveau. Hvis du til gengæld slår en etter, så er det derimod det laveste niveau på sexlegetøjet, der skal anvendes. Hvis dit sexlegetøj har mere end en funktion, så skal i da bare tage en ekstra terning i brug.

Den frække karaoke leg

Denne sidste leg udføres offentligt, og helst et risikabelt sted. Hvad med at tage en tur på karaoke bar med sexlegetøj og fjernbetjening. Når personen, der bærer sexlegetøjet så er på scenen, så er det eller bare med at give den fuld gas. Målet med denne sidste leg er at se om din partners stemme kan undgå at knække over indtil sangen er slut.