Efterårsaktiviteter til friluftstypen

Efteråret er mange menneskers favoritårstid. Bladene skifter, og dagene bliver kortere. Efteråret er også en tid på året, hvor der er mange ting, der skal laves, specielt hvis man er friluftsperson.

Efteråret er en skøn tid for naturen, og det er her, at man skal lægge grobund for et godt forår. Det er her, at man skal plante roser eller forårsløg eller endda træer, hvis man altså har pladsen. Efteråret er også højsæson for jagt, hvilket giver mulighed for lækre middage.

Jagtsæson

I efteråret er det oplagt at få fundet sit luftgevær frem og tage på jagt. Der er mange forskellige dyr, der må blive jaget i efteråret. Det er dog vigtigt, at man lige læser op på de forskellige jagtsæsoner, inden man går i gang.

Det er også vigtigt at orientere sig om reglerne omkring sit valgte våben. Der er nemlig forskel på et luftgevær 4 5 mm og 5 5 mm. Det er også vigtigt at anskaffe sig den rette størrelse kalibre. På den måde sikre du dig, at du overholder jagtloven.

Plant en ny hæk

Efteråret er en oplagt tid at gå i haven på. Dette gælder specielt, inden den hårde nattefrost træder ind.

Efteråret er det perfekte tidspunkt at plante en ny hæk. Det kan være mange forskellige typer af hæk. Det afhænger meget af personlig præference. Du kan fx plante en kirsebærlaurbær hæk eller busk. Køb kirsebærlaurbær her.

Der findes selvfølgelig også mange andre typer af hæk. Det kan fx være en Etna eller Herbergii. Igen så handler det meget om, hvad man selv mest er til. Forskellen ligger hovedsageligt i bladenes form. Altså drejer det sig i og for sig om, hvad der æstetisk passer bedst ind i haven.