Find de nyeste Bluetooth headset 

Find de nyeste Bluetooth headset 

Hos os kan man se et godt udvalg af Bluetooth høretelefoner, blackpods dk er specialister inden for Blackpods, og ved hermed hvad der er vigtigt, når man skal handle nye Blackpods. Noget af det vigtigste man skal tænke over er brugstiden, altså hvor meget tid man kan bruge på ens yndlingspodscast eller dit yndlings track. Er du ude at gå en længere tur og ønsker at man kan lytte til podcast på hele tiden er det fedt, at headsettet kan benyttes i så lang tid, som du regner med at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth headset kommer i et etui, som er en lille æske, som du kan lægge sine Apple AirPods i. Her hjælper etuiet dig med at holde styr på dine Bluetooth høretelefoner i og derved garanterer, at du ej taber den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes benyttes som powerbank, så mens du ej anvender til lydbog, så oplader etuiet ens trådløst headset og man vil kunne opleve en længere over all lyttetid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en enorm del af dagligdagen, da du tit anvender disse i din dagligdag. Her tager du Apple AirPods frem når man skal vente på nogen eller er i kollektiv trafik. Derfor er det vigtigt at man har ladet trådløst headset op, så man ej skal se ud i luften og ej kan nyde lydbog.  

Er man en bevægelig type? 

Er du nede for at træne og tit opdager at der er en ledning i vejen, som forhindrer dig i for at du kan udføre din øvelse rigtigt, så er Bluetooth pods den bedste løsning til en, da de ikke har ledning og dermed sikrer dig at der ikke er noget, der forstyrrer dig, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens verden, at Bluetooth headset kan være uundværlige, da de let kan anvendes i hjemmet, når du hænger tøj op fordi du kan anvende ens tid effektivt eller blot få det bedste ud af en træls pligt, som du skal klare derhjemme og som du bare helst vil slippe for.  

Kan benyttes på jobbet 

Apple AirPods kan anvendes, når man er på jobbet og skal føre opkald, da de fleste Bluetooth headset i dag er med mic, så man undgår for at skulle have telefonen oppe ved øret. Så kan man ligeledes benytte begge hænder samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Vær foruden besvær 

Blackpods er uden ledning og herved undgår man det besværlige ledningspinat, som du nemt kan få med headsets, der har ledninger, som let kan blive krøllet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til musik. Med Apple AirPods undgår du alt det besvær, som kan komme ved høretelefoner som er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne knække og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan du nemlig slippe for med Bluetooth headset 

Hos os ser du sit næste trådløst headset.