Flotte billeder til stuen

Hvis du har en tom væg i stuen, er det helt oplagt at live den op med et flot indrammet billede eller plakat. Et billede eller maleri med skarpe kanter eller iøjefaldende er selvfølgelig en integral del af indretningen, da intet skriger mere kedeligt end bare vægge. Ophængte billeder i boligen kan sige lige så meget om ens smag og indretningsstil, som ethvert møbel kan.  

Så derfor er det vigtigt at vælge billeder der afspejler netop din helt unikke personlighed, så folk ikke er i tvivl om, hvilken person du er, når de træder ind i dit hjem. 

Beklæd de tomme vægge 

Det er altid sjovt at eksperimentere med ens indretning og stil og billeder eller malerier kan være en stor del af dette. Man kan ændre et helt rums udseende ved blot at flytte et par møbler rundt eller sætte billederne op på nye steder. Det giver rig mulighed for at lege med de ting, man allerede har og måske derefter købe nogle nye billeder, der kunne passe lige ind i det nydesignede hjem.  

Hvis man er til det mere nedtonede og minimalistiske, er der også en væld af muligheder for at vælge helt monokrome billeder eller billeder med kun et par penselstrøg af farver, der bestemt også vil klæde de hvide vægge i hjemmet, alt efter hvordan resten af indretningen ser ud. Klik her for at finde endnu mere inspiration til dine kommende billeder til stuen og find ud af, hvad din stil er, hvis du ikke allerede har fundet den. 

Masser af farver 

Billeder behøver ikke kun at være sort/hvide eller monokrome i farverne! Det klæder for eksempel en hel hvid væg, hvis du hænger farverige billeder op – disse kontraster er guf for øjnene, der ikke vil kunne gøre andet end at blive fanget af billederne på væggen. Heldigvis er der mange forskellige billeder eller malerier for enhver smag at vælge i mellem!  

Mange vælger at hænge malerier fra guldalderen op på deres vægge, netop fordi der dengang var et stort fokus på naturligt lys, blomster og naturskønne områder. Hvis du er mere til moderne kunst med masser af flotte farver, er der en hel række valgmuligheder lige fra det impressionistiske til det helt abstrakte, hvor man skal gætte sig frem til motivet. Der er i sandhed noget for en hver smag, når det gælder kunst! 

De allerbedste citater 

Billeder med citater på er blevet meget populære inden for de sidste par år af gode grunde – her kan man som inkarneret fan virkelig vise sit værd ved at udstille de bedste citater fra ens yndlingsfilm eller tv-serie. Disse billeder er ofte skabt i en moderne grafisk designet stil, der gør billedet skarpt og elegant på samme tid.  

Billeder med citater er en sjov og kreativ måde at udstille sin favoritfilm på og ikke mindst en rigtig god samtalestarter til de fester, man nu engang skal holde i sit hjem. For alle kender jo den nu ikoniske Egon fra Olsenbanden og hans monologer eller de andre medlemmers one-liners.