Hoppeborg

Hoppeborg

Hvad er en hoppeborg?

En hoppeborg er en oppustelig “borg” der har tilpas affjedring til at man kan bruge den til at hoppe på. Den er lavet af lamineret PVC-nylon som er ret hårdfør og derfor kan holde til lidt af hvert. Samlingerne vil altid have få huller hvor luften kan slippe ud, netop for at give denne eftergivenhed der gør at man kan hoppe. “borgen” er konstant tilsluttet en blæser der blæser nyt luft ind i den.

Hvad koster en hoppeborg?

Skal du købe din egen hoppeborg koster de fra ca. 10.000 kr og opefter, alt efter type, design og størrelse. Nogle gange kan man også købe dem brugt og spare penge. Køber du din egen skal du huske at tilkøbe en blæser til at puste den op og du skal være klar på at du selv står for al vedligeholdelse, lapning og opbevaring. Lejer du din private hoppeborg ud til andre, skal du desiden sørge for årlig tilsyn med den.

Det er billigere at leje en hoppeborg. Mange steder kan man leje dem fra ca. 2000,- kr og opefter, alt efter størrelsen på dem. Det er vigtigt at se sig for når man lejer, især hvis lejen er billig. Mange udlejere vælger nemlig at spare pengene og springe det lovpligtige tilsyn over. Dette gør at der ikke er nogen garanti for at hoppeborgen er sikker at benytte, da der ikke er noget eksterns tilsyn med dem.

Hos Superlej er alle hoppeborge synet og forsikret. Den billigste kan du leje fra kr. 2000,- og den dyreste koster kr. 6000,-

Hvor svært at det at opsætte en hoppeborg?

At sætte den op er nemt. Pak den ud, tilslut blæser og tænd for denne. i løbet af ingen tid står der en hoppeborg klar til brug. 

At pakke den sammen kræver en smule mere og der kan være svært at gøre de første gange. Men med lidt stædighed og ved at følge vejledningen, kan der være penge at spare ved at gøre dette selv.

Hvor kan man leje en hoppeborg?

Superlej leverer til hele sjælland. Du kan enten hente selv eller vi kan levere. Vi har hoppeborge der passer til alle temaer og fester. Er dit arrangement offentligt har vi de lovpligtige papirer og der er ingen problemer i at få polititilladelsen.