Installation af solfangeranlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Spar på varmeregningen med et solfangeranlæg

Forestil dig at kunne reducere din varmeregning betydeligt, mens du samtidig bidrager til en grønnere fremtid. Det er ikke en drøm, det er en realitet med solfangeranlæg. Hos Kruses VVS & Varmeteknik har de mere end 50 års erfaring i installation af solfangeranlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Solfangeranlæg er en fantastisk måde at udnytte solens stråler på. Med et solfangeranlæg varmes vand op med solens stråler, og du sparer derfor væsentligt på varmeforbruget. Anlægget er tjent ind på få år, eftersom du kommer til at spare på både energi til at varme vandet op, og energi til at varme hele huset op.

Hvorfor vælge et solfangeranlæg?

Hvis du overvejer at investere i et solfangeranlæg, er der flere gode grunde til at gøre det. For det første er det en miljøvenlig løsning, der udnytter solens naturlige energi. For det andet kan det være en økonomisk fordelagtig investering på lang sigt, da det kan reducere dine energiudgifter betydeligt.

Hos Kruses VVS & Varmeteknik tilbyder de forskellige løsninger inden for solfangeranlæg, og de kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. De tilbyder blandt andet påfyldning af solfanger væske, installation af nye solfangeranlæg og reparation og vedligehold.

Pris på solfangeranlæg

Hos Kruses VVS & Varmeteknik kan du få leveret og monteret et solfangeranlæg fra 33.000 kr. og med opkobling af eksisterende solfanger. Det er en investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen gennem de besparelser, du opnår på din varmeregning.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at få installeret et solfangeranlæg, kan du kontakte Kruses VVS & Varmeteknik for et uforpligtende tilbud. De har stor erfaring med installation af solfangeranlæg og kan give dig professionel rådgivning om, hvilken løsning der vil være bedst for dig.

Du kan læse mere om solfangeranlæg på deres hjemmeside her.

Find det rette system

Når det kommer til solfangeranlæg, er der flere forskellige løsninger at vælge imellem. Valget af det rette system afhænger af dine specifikke behov og forhold. Solvarme er grøn energi, der opfanges af solceller, som derefter bliver omdannet til brugbar energi. Solceller kan placeres de fleste steder, men som oftest placeres de på et tag, så de ikke optager unødig plads.

Fælles for alle systemer er, at det første led er et solpanel. Valget af den anden primære del af anlægget bestemmer, om du skal have varme og varmt brugsvand eller udelukkende brugsvand. Hvis du opvarmer på olie eller gas er det en god ide at have et solanlæg, der supplerer det nuværende anlæg.

Kontakt os i dag for et tilbud

Hvis du overvejer at investere i et solfangeranlæg, er du velkommen til at kontakte Kruses VVS & Varmeteknik for at høre mere. De kan svare på dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på installation af et solfangeranlæg. Du kan kontakte dem på telefon 39 67 04 75 eller via deres hjemmeside.

Om Kruses VVS & Varmeteknik

Kruses VVS & Varmeteknik er en virksomhed med mere end 50 års erfaring i branchen. De er specialiseret i installation af solfangeranlæg og tilbyder en række forskellige løsninger til både private og erhvervskunder. De er kendt for deres høje kvalitet og professionelle service, og de har et stærkt fokus på at rådgive deres kunder ud fra deres unikke behov.

Hvis du vil vide mere om Kruses VVS & Varmeteknik og de løsninger, de tilbyder, kan du besøge deres hjemmeside. Her kan du også finde flere informationer om solfangeranlæg og de fordele, det kan give dig.