Hvor bestiller jeg en dobbeltdækkerbus?

Penge, bil og regnemaskine

Det er et spørgsmål som vi ser igen og igen. Vi er heldigvis i den situation at der endelig er fundet en løsning i form af en portal, som formår at indhente tilbud på eksempelvis leje af dobbeltdækkerbus, men ikke nok med det, så er der ligeledes bustyper som minibus, festbus, mødebusser og meget mere. Portal er et relativt nyt tiltag på det danske marked, men på trods af det faktum er den alligevel blevet taget ualmindeligt godt imod.

Busbranchen i Danmark har tidligere være præget af kompleksitet og dermed ingen gennemsigtighed. Dette har denne portal ved navn busguru.dk valgt at gøre op med. Ud fra hvordan portalen er blevet taget imod, må vi konkludere, at det er nået markedet har hungret efter, og det er jo kun nået vi som blog elsker at se. En dobbeltdækkerbus er kendetegnet ved dets relativt store kapacitet. Hertil lejes sådan en primært til de længere ture, men alligevel ser man jo fodboldklubber og mange andre sportsatleter anvender dem til små køreture på tværs af landet – hvilket kun endnu engang understreger hvor populært et transportmiddel det er.

Det har før i tiden været svært for den gængse dansker at leje en dobbeltdækkerbus, men sådan er situationen heldigvis ikke længere. Nu har vi som sagt fået en mere transparent branche, hvor sådanne udlejninger hører til normalen. Faktisk er denne bustype også foretrukket eftersom de to etager kan fungere som en naturlig rumdeler – hertil bør det nævnes at man ikke skal undervurdere udsigten fra en dobbeltdækkerbus, som efter en hver vognmandssmag ikke er til at sammenligne med en normal turistbus.

Dette kan vi selvfølgelig også skrive under på, da sådan en dobbeltdækker bare er et kendetegn på eksklusivitet og en bus som er moderne og har plads til meget bagage.

Hvis du er interesseret i at bestille denne bustype, skal du som sagt tage et kig på ovenstående link, som henviser til den omtalte portal. Portalen sender 3 tilbud til dig indenfor 24 timer, og herefter tager du så stilling til hvorvidt disse tilbud matcher dit budget – vi kan allerede åbne lidt op for, at tilbuddene med sikkerhed matcher det du har i tankerne, for der er tale om intet mindre en kanon priser.

Hvis man skal være en smule skeptisk, vil man kunne argumenterer for, at man selv kan søge på markedet efter disse priser, og det har personen med denne holdning også til dels ret i. Men det sådan en hjemmeside/portal har som den privat person ikke har, er selvfølgelig branchekendskab og det må vi bare sige er uvurderligt i netop denne branche. Busbranchen er desværre kendetegnet ved at vognmændene er langsomme i optrækker og ikke rigtig får tilbagemeldt hvis ikke man kender dem godt.

Vi håber dette indlæg har med til at kunne belyse hvad en dobbeltdækkerbus er, samt hvor du har mulighed for at leje sådan en type bus henne. Hvis du ligger inde med yderligere spørgsmål eller bare undrer dig over indlægget, vil vi meget gerne høre fra dig således vi kan tilføje nået mere tekst til indlægget.