Hvor kan man købe

Hej Brevkasse

Jeg er en fyr på 16 år, der skal have sex med min kæreste for første gang. Jeg er lidt nervøs, for jeg har aldrig prøvet det før. Men jeg har hørt, at det hjælper med glidecreme. Men hvor kan man købe glidecreme?

Jeg ved desværre ikke, hvor man kan købe glidecreme henne, og jeg har ikke lyst til at spørge mine forældre. Jeg håber derfor, at I kan hjælpe mig.

Hilsen en forvirret fyr

Kære forvirrede fyr

Sikke et kort, men præcist brev. Tak for det! Dit spørgsmål kan vi sagtens svare på, så bare rolig. Det er meget normalt, at man som sekstenårig har det underligt med at skulle snakke med sine forældre om sex og samliv. Det er dog rigtig godt at du spørger, når du er i tvivl om noget.

For at give dig et hurtigt svar før alt andet: Hvor kan man købe glidecreme?
Glidecreme kan være en rigtig god måde at gøre den første gang bedre på. Og du behøver ikke at skulle ned og stå i en butik for at skaffe en god glidecreme til når dig og din kæreste skal være sammen for første gang. Hvis du vil købe glidecreme diskret kan det gøres her, på en internetside. Det er dog en god idé at læse om produkterne først, eksempelvis på portalen for sexlegetøj tests og anmeldelser (herunder glidecreme): EROTI

Men lad os lige tage en lille sidevej, før vi vender tilbage til det med glidecremen. For det med den første gang er en stor ting, både for dig og for din kæreste. Derfor synes vi, at det er enormt vigtigt, at du er godt forberedt. Det lyder ikke til, at du har talt så meget med dine forældre om det hele. Derfor tillader vi os at bruge lidt tid i vores svar til at fortælle dig om den første gang.

Sex for første gang – det skal du vide

Du skriver i dit brev, at du er en smule nervøs. Det er der ikke noget at sige til, for det er en stor ting, der skal til at ske for dig og din kæreste. Dog er det samtidig vigtigt, at du husker, at sex er helt naturligt. Så længe i begge er med hele vejen og ikke overskrider hinandens grænser, kan det ikke gå galt.

Ingen første gang er ens. Når du spørger folk, hvordan de oplevede deres første gang, får du svar, der lyder på alt fra:

  • Det var vidunderligt
  • Det var akavet
  • Det gjorde ondt
  • Vi kunne ikke finde ud af det
  • Jeg havde lyst til at gøre det igen med det samme

.. og meget, meget mere. Lige meget hvordan du kommer til at opleve det, er der altså ikke noget galt med dig. Husk også at tænke på, at øvelse gør mester. Det er ret naturligt ikke at vide, hvad der foregår, de første par gange. Som fyren i forholdet skal du dog huske at mærke efter, om din kæreste har det godt.

For pigen kan det nemlig godt gøre lidt ondt de første par gange. Måske mærker hun ingenting, måske er det svært for jer at gennemføre samlejet. Det kan skyldes, at man de første gange er lidt nervøse, og at hun derfor spænder op og ikke kan slappe af.

Det er en rigtig god idé at tale sammen hele vejen igennem det. Tal om hvordan I har det, hvordan det går, og hvordan det føles. Grin lidt sammen over det, hvis det hele går galt. Det vil få jer begge til at føle jer tryggere og få det hele til at gå mere glat.

Glidecreme kan være en hjælp

Og nu kan vi så vende tilbage til glidecremen, som dit brev jo egentlig handlede om. Vi håber, at du læser med endnu! For som sagt kan glidecreme være en stor hjælp ved første samleje, og en god tilføjelse til sex generelt.

Der findes mange forskellige former for glidecreme, så du skal finde ud af hvad for en, du gerne vil have. Det er en god idé at købe en ordentlig glidecreme uden for meget parfume og for mange tilsætningsstoffer. Her kan du kigge i bedste glidecreme test på nettet.

Du spurgte hvor du kunne købe glidecreme, og vi svarede, at du nemt og diskret kan købe dig en glidecreme på internettet. Det kan du med fordel gøre på en af de mange sider, der sælger sexlegetøj og sexhjælpemidler. Du kan dog også købe det på apotekets webshop. Produkterne vil måske variere lidt, men du ville kunne finde god glidecreme begge steder. Igen afhænger det lidt af, hvad du leder efter. Til de første gange vil en helt basal glidecreme uden duft eller effekt nok være helt fint for både dig og din kæreste.

Men husk, at internettet er din ven. Her kan du købe glidecreme online, så du kan være helt klar, når den store dag oprinder. Skulle du nu komme i tvivl alligevel, så håber vi, at du trods alt har nogle voksne, som du kan spørge til råds. Husk at venner og familie helt sikkert gerne vil hjælpe.