Hvor meget kan jeg spare ved skifte cigaretter ud med en e-cigaret

3 e-cigaretter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er op til flere gode grunde til, at du bør stoppe med at ryge til fordel for, at du i stedet begynder at dampe på en e-cigaret. Én ting, der dog ser ud til at fange mange er, at de kan spare mange penge år for år, hvis de stopper med at købe cigaretter og i stedet blot køber nyt, billigt e-væske til deres e-cigaret i ny og næ.

Som ryger der kun en meget lille chance for, at du ikke er klar over, hvor mange penge, du reelt set bruger på at ryge. De fleste ved, at det ikke er billigt og at de bruger mange penge på det, men det er dog langt fra alle, der er klar over, hvor stort et beløb, de egentlig bruger på at købe cigaretter hvert år. En pakke om dagen bliver til mere end 14.000 kr.

Spar penge ved at skifte til en e-cigaret

Hvis du er træt af, at bruge for mange penge på cigaretter, så er det ikke for sent at gøre noget ved det. Du kan blot vælge at købe en e-cigaret, da det er langt billigere for dig at købe e-væske end nye cigaretter hver dag. I og med, at du kan finde et stort udvalg af e cigaretter på det danske marked, så kan du også finde én, der passer til de krav, du har.

En stor del af dem, der har gjort sig tanker om, at skifte fra de usunde og dyre cigaretter til en sund og billig e-cigaret, vil gerne have en bedre idé om, hvad de reelt set kan spare ved at gøre dette. Hvis du ryger en pakke om dagen, så kan du faktisk spare op mod 13.000 kr. hvert år. Det kan give plads til en ekstra ferie sammen med hele din familie hvert år.

Også mange andre fordele ved et sådant skifte

Du kan være helt sikker på, at der også er andre fordele, der følger med et sådant skifte. Damp fra en e-cigaret er f.eks. langt sundere end røg fra en cigaret, og det er noget, der kan have stor indflydelse på din krop og din sundhed. Du kan oven i købet også slippe af med lugten af røg, som kan sætte sig i både tøj, hår og på din hud, men det gør damp ikke.