Hyg dig med efterårets bedste TV

Kilde: Pixabay

Det kan godt være, at sommeren efterhånden har pakket kufferten, vinket farvel og er fløjet sydpå for i år, men til gengæld begynder alle de sjove og hyggelige indendørsaktiviteter, som man slipper lettere afsted med, når vejret udenfor ikke ligefrem er indbydende. Efteråret byder blandt andet på nogle af årets bedste film og tv-serier og fodboldkampe, både på den lille skærm og storskærmen der  derhjemme. Her er et par bud på, hvad du allerede bør kaste dig over, og hvad du kan gå og glæde dig til.

Nye danske hits

DRs store efterårssats er serien Fred til lands, som begynder på DR1 og DRTV den 6. oktober. Den nye store serie, som er skrevet af Christian Torpe og Marie Østerbye, der blandt andet stod bag hit-serien Rita og Stephen Kings The Mist, foregår og er filmet på Fyn og lover en nyfortolkning af den succesrige danske krimigenre.

Til dem, der har savnet potet og andre nuttede norske vendinger siden teenage-serien SKAM forlod os, kan se frem til en ny dansk-norsk dramakreation, Mellem os, der undersøger moderne kærlighed og parforhold på godt og ondt i Oslo og København.

Kilde: Pixabay

Fodbolden vender tilbage

Som fodboldfan er der altid nok at se frem til på efterårets skærme. Champions League-gruppespillet er så småt i gang hvor du kan nyde spændende kampe med de bedste hold i Europa. Hos bet365 er Manchester City lige nu favoritter til at vinde Champions League med odds 3.75, men det bliver ikke en nem opgave med Barcelona og Liverpool lige efter med oddsene 7.00 begge to.  I Danmark er Superligaen også godt i gang, og selvom FC København og FC Midtjylland lagde sig langt frem på pointtavlen tidligt i sæsonen, er feltet blevet lidt mere jævnt og jævnbyrdigt for nyligt – ikke mindst på grund af skader. Det lægger op til en spændende sæson både indlands og udenlands.

Nyt på Netflix

De mange danskere, der efterhånden har adgang til streaming-tjenesten Netflix, kan allerede gå i gang med en lang række solide nye serier. Den amerikanske streaming-gigant fortsætter succesen med dramatiseringer af virkelige begivenheder og uretfærdigheder i den amerikanske justitsverden, som set miniserier som The People vs OJ Simpson og When They See Us. Dette efterår er det blandt andet den fremragende og uhyggelige Unbelievable, igen baseret på en virkelig historie, der vækker opsigt.

Netflix’s allerstørste hit dette efterår bliver dog nok alligevel den ekstremt hypede El Camino, der bringer halvdelen af en af de mest berygtede og populære tv-duoer nogensinde tilbage på skærmen, nemlig Jesse Pinkman fra selveste Breaking Bad. El Camino, som modsat Breaking Bad og spin-off serien Better Call Saul er en spillefilm, fortæller endelig de utallige fans af en af verdens mest populære tv-fænomener nogensinde, hvad der sker med Jesse Pinkman efter slutningen af Breaking Bad. Forvent stille gader og tomme butikker når serien verden over har premiere den 11. oktober.

Så gør klar med snacks og kravl under tæppet, for der er massere at blive underholdt med foran tv’et på de kolde og våde efterårsdage.