Sådan får du råd til den nyeste teknologi

I og med Danmark og det meste af vesten efterhånden kan defineres som en forbrugerkultur, er behovet for det nyeste af det nyeste stigende – dette gælder også, hvis ikke især, indenfor teknologien. Især Apple er eftertragtet for deres IPhones, MacBooks og Apple Watch, og de udgiver efterhånden ny teknologi hvert år, som kan mere og mere. Hvis du er interesseret i at være med på bølgen af den nyeste teknologi, skal du huske, at det er dyrt, men ikke umuligt. Læs om ejeren af laanpenge-nu.dk her.

Sælg din gamle mobiltelefon

Når du køber en ny telefon, har du ikke længere brug for den gamle – men derfor kan andre stadig have gavn af den. Hvorvidt man er til den nyeste teknologi, eller har det fint med det gamle, så længe det virker, er en smagssag. Det du ikke længere er tilfreds med, kan være ganske fint for andre – og så har du lidt ekstra penge at bruge på noget nyt.

Betal på afbetaling eller med lån

Er salget af den gamle telefon ikke nok, kan du med fordel betale for mobilen på afbetaling eller med et lån. Afbetaling og lån virker lidt på samme måde; du giver et startbeløb for enten lånet eller telefonen, og så betaler du en fast pris og en rente hver måned. Forskellige sælgere tilbyder at du kan købe din telefon på afbetaling, men ellers kan du på Laantrodsrki.nu finde det bedste lån, selvom du er registreret i RKI.

Byt mobilen til en ny

Nogle teleselskaber tilbyder desuden at bytte din gamle mobil til den nyere model, hvis telefonen ikke har fået betydelige skader. Herefter giver teleselskabet mobilen nyt liv, eller finder en anden måde at genbruge delene på. Dette kan ligeledes foregå på afbetaling, og her hjælper du samtidig miljøet, samt skaffer dig selv en billigere telefon.