Prøv en Turtleneck 

Prøv en Turtleneck 

Hos os har vi et kæmpe sortiment af herretøj, som ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi fokuserer på kvaliteten, hvorfor vores tøj alle er dansk fremstillet. Hvorfor er vi dermed bedre kan sikrer kvaliteten af vores turtlenecks, så vi er sikker på at du får det lækreste produkt.  

Når man skal beslutte hvad for noget herretøj, som er netop din smag, så kan du hurtigt se hele vores udvalg gennem billeder, som gør det overskueligt for en at beslutte sig.  

Vi har t-shirts i de fleste numre og savner du en størrelse, skal man blot kontakte os og så fremskaffer vi det til dig.  

Polo shirts er en stor del af dagligdagen og derfor er det vigtigt at du kan benytte de farver, som du gerne vil have. Flere vil bare have ens turtlenecks i basic farver, så man sagtens kan sammensætte de tøjdele med hinanden uden at det fremstår underligt ud.  

BalderClothes har stor ekspertise med herretøj og har derfor en fornuftig viden om hvad, der er moderne og inde i dag. Her ser vi som for det meste en kæmpe efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger vores produktkatalog af herretøj præg af dette og dermed ser du at det er her vores udvalg er størst.  

Turtlenecks er en god løsning til dig, som ønsker en behagelig påklædning, mens du er på job og vil fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere anstændigt at bruge sig af turtlenecks i arbejdsmiljøet. D er er det ligeledes en perfekt løsning i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af året.  

Alle herretøjs klædeskabe består normalt af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest brugte. T-shirts er det traditionelle valg i sommer ferien, hvor der er for varmt at have en kæmpe trøje eller turtleneck på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee snit, så vi har 100 % noget, som er i ens stil.  

Vi har samtidig et stærkt udvalg af Polo Shirts, hvor vi har gigantisk kollekntion af farver, så man kan sammensætt de farvekombinationer, som du vil have. Polo Shirts er det ideelle valg, da de kan bruges i samtlige typer af sociale events, da polo shirts er den klogeste kombination af professionel og chill påklædning. Derfor kan man uden problemer køre til møde i banken og fortsat fremstå som en ambitiøs person uden at du skal være ilde til mode i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan benyttes i hjemmet og er fortsat behagelig at have på og føler ej man er lukket til. 

Vores turtlenecks ligger til grund i, at du ønsker at være chill og vil se sej ud. Derfor er BalderClothes polo shirts noget af det bedste man kan finde på markedet i komfort.  

Vores polo shirts er oftest produceret i bomuld, hvorfor du vil finde behagelig stof på sin krop, når du for første gang hopper i herretøj fra BalderClothes.  

Har du et unikt ønske fra BalderClothes om herretøj så kontakt os og så får vi kreeret det netop efter dit ønske. 

BalderClothes, ens bedste marked at handle herretøj!