TIP: Muligheder for at få et billigt TV lige nu

Hvis man ikke ligesom os her på redaktionen går op i, at have de nyeste af alt ting hele tiden, så er der i øjeblikket gode muligheder for at score billige TV, det lyder måske som om nogen har tømt en lastbil fyldt med fladskærme, men det er ikke helt der vi er.

Faktisk er det helt legalt, butikkerne er nemlig ved at sælge sidste års modeller ud for at få plads til de nye modeller. Det betyder at de sætter priserne kraftigt ned, og det er her man kan gøre en god handel hvis man ikke behøver være med på den nyeste mode med det hele.

Et par gode eksempler på et godt kup. Sidste års model af et Samsung TV, som inden prisnedsættelserne kostede 9995,- nu koster det 6500,- Her taler vi altså taler vi altså et 55” top modernet TV, det eneste man kan sætte en finger på er, at det ikke er det sidste nye på markedet længere.

Hvis det har gjort du kan se mulighederne frem for dig, så hop ind på et par af de store webshops der sælger TV og udstyr og se om ikke du kan gøre en skarp handel. Er du lidt fræk, så tager du ud i butikkerne fysisk og spørger efter de modeller der er ved at udgå, det er nemlig ikke helt så gennemskueligt på nettet hvis man ikke ved hvad man skal kigge efter!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*