7 gadgets du ikke kan undvære

Gadgets fylder mere og mere i hverdagen, faktisk er de efter hånden alle steder uden vi tænker over det, men der er nogen gadgets der nice to have, og så er der nogen som er need to have. Her kommer et bud på 10 gadgets du bare ikke kan undvære.

1 Smartphones

Det er nok en af tidens bedste opfindelser, vi er i dag online alle steder og kan i princippet altid være inden for rækkevidde når andre mennesker ønsker at komme i kontakt med os, det gælder både på telefonen via opkald eller SMS, men også på Facebook og andre sociale medier og så til sidst men ikke mindst emails. Man skal dog være opmærksom på, at overforbrug kan medfører lang rækkende konsekvenser i form af stress, som skyldes den konstante påvirkning af notifikationer fra telefonen.

2 Powerbank

Når man er blevet ejer af en smartphone, så ved man også hvor meget strøm den bruger. Derfor kan det være super smart at have en powerbank med sig, den kan nemlig hurtigt tilkobles telefon eller ipad og så lade dem op igen. Det er altså en slags ekstra batteri du kan have med i tasken. Powerbanks fås med solceller, så du bare kan sætte din powerbank i solen for at genoplade den. Det giver gode muligheder for, at tag telefonen med på vandreture med overnatning i fx telt.

3 Fjernbetjeningen

Hvem elsker ikke bare at sidde sofaen og slappe af, og der er da ikke noget mere irriterende end, at skulle rejse sig for at skifte kanal på fjernsynet når fjernbetjeningen er blevet væk. Derfor vinder fjernbetjeningen en 3. plads på listen over gadgets du bare ikke kan undvære.

4 LED pærer

Det er egentlig ikke en gadget, men det er alligevel noget det morderne hjem ikke kan undvære, der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at udskifte alle hjemmets gammeldagspærer med de moderne lavenergi pærer. Også biler kan drage nytte at LED systemet, kan man få bilen til at gå længere på literen fordi den bruger mindre strøm til forsyning af lygter.

5 Robotstøvsuger

Den daglige støvsugning plager alle hjem, der er nemlig ikke nogen der gider bruge deres fritid på at gøre rent, heldigvis er denne her fede gadget med til at gøre de dagligegøre mål noget lettere. Robotstøvsugeren kan klare de daglige støvsugninger, desværre skal man stadigvæk selv ind i krogene engang imellem. Men helt klart en ting der letter arbejdet i hus og hjem!

6 Teflon

Det morderne hjem huset en ”sliplet” pande, og her er det teflon der hjælper dig med at slippe af med madresterne og sørge for at manden ikke brænder sig fast på panden. Det er en af de bedste opfindelser i den nyere tid, og den får derfor en flot 6. plads på listen.

7 Robotplæneklipper

Har du have kender du det med græsset, det skal slås uge efter uge. Når man har gjort det et par sæsoner er det ikke sjov længere. Heldigvis er der stor udvikling på robotplæneklipper markedet, og priserne er begyndte lande på et niveau, hvor alle kan være med. Du kan læse vores lidt mere dybdegående guide til valg af robotplæneklipper, og blive klogere på om det er noget for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*