Markedet bedste babyalarm

Markedet boomer af babyalarmer, men hvad er egentlig den bedste og hvad skal du være særlige opmærksom på inden du køber, og ikke mindst i forbindelse med brugen af babyalarmen, vi giver dig svaret her!

For det først skal du være klar over, at ikke alle babyalarmer er lige gode, og at pris og kvalitet hænger meget nøje sammen. For blot få år siden var det slet ikke til at gennemskue markedet af babyalarmer, der var et stort udvalg og ingen gad rigtig beskrive kvaliteten. Det gjorde også, at de forskellige producenter havde stort set friløb til at gøre som de havde lyst til. For et par år tilbage opstå så en hjemmeside som havde til hensigt at belyse den bedste babyalarm, den almindelig forældre står næsten i gæld til drivkræften bag hjemmesiden.

Når den fortælling er på plads, så kommer her et par ting du skal være opmærksom på. Det første er strålingen fra babyalarmer, det er nemlig noget rigtig skidt med den. Undersøgelser har vist at den påvirker børns hjerner, man har altså i et studie set, at der er aktivitet i hjerne hos børn der er udsat for stråling under søvn, hvor der ikke burde være det. Når man holder det op i mod at børnshjerner udvikler sig imens de sover, så burde det være nok til at en hver forældre flytter alarmen en meter væk fra barnets hoved under søvn.

Faktisk forholder det sig på samme måde med mobiltelefoner og andet udstyr til sender og modtager via en radioforbindelse. Det kunne fx. være wifi routeren der sidder på væggen, og lige på den anden side ligger den lille og sover med hovedet op imod den væg som wifi routeren er monteret på. Det er også nogo!

BC 5800d er markedets bedste alarm

Vi er meget enige med babyalarm-test.dk om at denne model er marekdets bedst. Jeg synes faktisk bare du skal hoppe over og læse deres anmeldelse af modellen, for den er bedre beskrivende end jeg kan gøre det. Du finder den lige her.

Det fede ved netop denne her model er, at den tilpasser sin sende styrker, så babyenheden ikke behøver sende med mere kræft end højst nødvendigt, det betyder så at der er mindre stråling rundt omkring den lille når du er tæt på med forældre enheden, og der er alligevel ikke så mange der tager den med alle 800m væk.